Camping weekend

FlagAmerican

This last weekend I went camping with my hostfamily, and their close family. We went to Bar Harbor, a beautiful region of Maine by the coast. On friday afternoon we left, and we left at monday morning. It was absolutely gorgeous out there! We had a camper, in which I slept for one night. One other night I slept in a tent with my hostsiblings Leah and Griffin and the third and final night I slept in a tent with Emily (hostcousin) and some of her friends, all seniors like me. It was really great to meet them, I made some new friends!

We have been to the town of Bar Harbor. It is a lovely harbor town, with lots of cool shops! I bought a poster of mooncycles and I absolutely loved the shop A Little Mad. There was an ice cream shop with lots of awesome flavours. I tried Coffee-Brownie and Cookie Dough, both were great!

We also went to Cadillac Mountain, the highest mountain of the East Coast of the US, and enjoyed the beautiful views on a perfect bright day. I found some interesting wildlife as well, crickets and a beautiful butterfly (down below).

On monday morning we packed and went home again. It has been an awesome weekend!


FlagDutch

Afgelopen weekend heb ik gekampeerd met mijn gastgezin en hun nabije familie. We gingen naar Bar Harbor, een prachtige regio/stadje aan de kust van Maine. Laat in de middag op vrijdag vertrokken we en we kwamen maandagmiddag terug. Bar Harbor was echt ongelofelijk mooi! We hadden een caravan, waar ik de eerste nacht in sliep. De tweede nacht sliep ik in een tent met Leah en Griffin, mijn gastbroertje en zusje. De derde nacht sliep ik in een tent met andere seniors (laatstejaars) die die dag waren gearriveerd. Het was erg leuk ze te ontmoeten, ik heb weer nieuwe vrienden gemaakt!

We zijn naar het stadje Bar harbor geweest. Het is een heel leuk havenstadje, met veel grappige en mystieke winkeltjes. Ik heb een prachtige poster over maanfases gekocht voor op mijn postermuur en ik werd helemaal verliefd op de winkel A Little Mad. Er was een geweldige ijssalon met heel veel (te) gekke smaken. Ik heb Coffee-Brownie en Cookie Dough geprobeerd, ze waren allebei hemels!

We zijn ook naar Cadillac Mountain geweest, de hoogste berg van de East Coast van de VS. Ik heb met volle teugen genoten van het prachtige heldere weer met het prach-ti-ge uitzicht. Ik heb ook een vlinder (zie hieronder) en een paar krekels kunnen fotograferen.

Op maandagavond moesten we helaas weer inpakken en terug naar huis. Het was een geweldig weekend!

2 thoughts on “Camping weekend

  1. Mooi avontuur Marijn! Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt en erg leuke en mooie foto’s!
    Hier is het een prachtige nazomer. Hidde heeft niet veel uren school (klassen op werkweek) – komt goed uit want het is warm in school.
    Liefs!

    Like

  2. Halllo Marijn, wat fijn dat je het zo naar je zin hebt bij je gastouders,zo geweldig ontvangen en nu alweer zo,n fijn weekend.Wij vinden het heel leuk dat wij op deze manier mee mogen genieten van je ervaringen.Liefs van opa en oma. XXX

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s