First day of school & American football

First day of school, and my third football practice.

“Oddly, there are no bells, and many teachers let you drink or eat during class”

FlagAmerican

I just had my first day of school!

I was really nervous at first, when driving to school in the morning. Going to your first day of a new school in a new town sure if something. Upon entering the school I received my schedule and everyone gathered in the gym for the principal to say a few words of introduction. After that, I headed to my first “lesson”, which was Study Hall. That is basically just time to make your homework. Thus, that wasn’t all that interesting.

After that I had my first real lesson: Drawing. Mrs. Barnes spent most of the lesson or “block” explaining her classroom rules, and then had us draw a portrait for 8 minutes.

After that was the MUSE, which is basically a lesson half the length of a normal in which international students have Global Education. This is taught by Mrs. Hanson, our great international student coördinator. We mostly just chatted though, there wasn’t much to do yet except sign some forms.

Then it was time for lunch. You can get warm lunch at school, and as an international student, my lunch is free! I had a piece of pizza, some beans and salad.

My third lesson was AP Biology. I had to hand in my summer assignment and we briefly discussed the course goals and some big ideas of biology. As my last class, I had Metamorphosis. This is a cool combination of the study of myths and religious stories about metamorphosis, and philosophy. We’re starting with Greek and Roman myths, which are my favorite.

Then school was done for the day. Oddly, there are no bells at the end of lessons. Teachers just kind of let you go when it is about time or just has been time. People are allowed to drink in class, and a few teachers even let you eat snacks! And, many let you listen to music as well, as long as they don’t see your phones out.

After school I had football training! It was my third training. It is really cool, and I am very proud of my helmet, shoulderpads and above all my team. My team is really cool! It’s a rough sport, and I do not fully know how it’s played yet, but I’m getting there. My host family is a big fan of the New England Patriots so I’ll be watching a lot of football as well.

 

That’s all for now! I will be camping this weekend, and shall write a post about it soon.

 


FlagDutch

Ik heb net mijn eerste schooldag achter de rug!

‘s ochtends was ik best wel nerveus. Naar een nieuwe school in een hele nieuwe wereld met andere gewoonten is niet niks! Toen ik de school binnenkwam kreeg ik mijn rooster en ging ik met de rest van de school naar de gymzaal waar het schoolhoofd een paar welkomstwoorden zei en de docenten aan ons voorstelde. Daarna was mijn eerste “les” een Study Hall. Dit is in feite gewoon tijd om je huiswerk te maken. Niet heel spannend dus.

Daarna had ik mijn eerste echte les: Tekenen. Mrs. Barnes spendeerde het grootste deel van de les aan het uitleggen van alle regels die ze in haar klas heeft. Uiteindelijk konden we maar 8 minuten tekenen.

Daarna was er MUSE, een kortere les waarin internationale studenten Global Education krijgen. Dit wordt onderwezen door Mrs. Hanson, onze geweldige international student coördinator. Vandaag waren er alleen een paar formulieren om te tekenen en een paar 1-op-1 gesprekjes.

Toen was het tijd voor lunch! Je kunt lunch op school krijgen, en voor internationale studenten is dat gratis! Ik nam een stuk pizza, wat bruine bonen en sla.

Mijn derde les was AP Biology. (AP is een moeilijkere versie van het vak waarvoor je ook extra punten krijgt voor Amerikaanse universiteiten, je hebt ze in allerlei vakken) Ik moest mijn zomerwerk inleveren dat Mrs. Boyd had opgegeven, en daarna werden de doelen van het vak en de grote ideeën van biologie besproken. Mijn laatste vak was Metamorphosis (Metamorfosen). Dit is een gave combinatie van de studie van mythen en filosofie. We beginnen met Griekse en Romeinse mythen, en dat zijn mijn favorieten!

Toen was de school afgelopen. Gek genoeg is er geen bel, dus de docenten zeggen gewoon “Je kunt gaan” als het ongeveer tijd is. Ook mag je vaak eten en drinken tijdens de les, en mag je vaak zelfs gewoon muziek luisteren tijdens de les zolang je telefoon maar uit zicht blijft.

Na school had ik American Football training! Het was mijn derde training. Het is heel cool, en ik ben heel trots op mijn uitrusting en mijn team! Mijn team is echt heel leuk! Football is een ruige sport, en ik weet nog niet helemaal wat de regels en tactieken zijn, maar ik blijf oefenen en leren. Mijn gastgezin is groot fan van het footballteam New England Patriots, dus ik zal ook nog wel veel football kijken en dan komt het vanzelf.

This slideshow requires JavaScript.

Dat is het voor vandaag! Ik ga van het weekend kamperen, dus ik zal daarover schrijven als ik terug ben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s