Packing

What to bring.. what to bring… Oh the struggles!


 

I’ve been packing all day in a simmering 90°F. I could use a refreshment!

It’s hard to decide what to take with me. Luckily I had already proof-packed my bags a few weeks ago so now it isn’t as much of a hassle as it could’ve been. I’ll be taking 1 big suitcase, a small suitcase, and a laptop bag with me.

It’s hard to decide what clothes you’ll need when you will be spending 10 months on the other side of the world in a whole different climate! On the other hand, there will be (web)shops and towns in Maine too.

The big day is right around the corner..


Ik ben de hele dag al aan het inpakken in de 32° hitte. Ik kan wel een ijsthee gebruiken!

Het is lastig beslissen wat ik wel en niet ga meenemen, gelukkig had ik dat al van tevoren uitgezocht en kan ik nu semi-zorgeloos inpakken. Ik neem 1 grote koffer, 1 klein koffertje en een laptoptas mee. Het is moeilijk te bedenken wat voor kleren je precies nodig hebt en mee moet nemen voor een 10 maanden durend verblijf in een land met een heel ander klimaat. Aan de andere kant zijn daar ook gewoon winkels en steden en webshops.

Overmorgen is de grote dag..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s